Draagbare airconditioning units voor warme zomerdagen

Woont u in een gebouw waar airconditioning binnenshuis verboden is of waar raamruimte schaars is? De draagbare airconditioning deurne kan van kamer naar kamer worden verplaatst, vereist geen constante installatie en is ideaal voor het koelen van eenpersoonsgebruik of ruimtes tot 45 vierkante meter. Een draagbare airconditioning is het antwoord om koel te blijven wanneer de hitte-index toeslaat. astronomisch getal.

In kostenbewuste economieën kunnen draagbare airconditioningunits veel kosteneffectiever zijn dan centrale luchttoevoer. Vooral als u van plan bent het grootste deel van uw tijd in één kamer door te brengen. Kleinere huizen, zoals appartementen en herenhuizen, hebben niet altijd airconditioning of centrale airconditioning, en huurders moeten voor hun eigen airconditioning zorgen, maar door verhuurdersbeperkingen kunnen raamairconditioners niet worden geïnstalleerd. Dit is waar een draagbare airconditioning unit het perfecte antwoord is. Je hoeft niet de hele nacht wakker te blijven als het te warm is om te slapen. Draagbare AC-units kunnen geweldig zijn, ongeacht waar u woont of uw huurovereenkomst.

Houd bij het zoeken naar een draagbare airconditioner rekening met bepaalde factoren, zoals de grootte van de ruimte die u wilt koelen, energieverbruik en onderhoudsvereisten. 450 vierkante voet is een behoorlijke ruimte en een van de draagbare AC-units zal het heel goed aankunnen. Sommige energiezuinige modellen hebben verwarmingen die kunnen worden gebruikt in plaats van airconditioning. Dit soort draagbare AC-units biedt waar voor uw geld, ongeacht de tijd van het jaar.

Er zijn verschillende stroomniveaus beschikbaar van draagbare AC-units. Een belangrijke statistiek bij het kiezen van een draagbare AC-unit is de BTU die de unit zal gebruiken om de gekoelde lucht af te voeren. Hoe hoger de BTU, hoe meer koude lucht de draagbare airconditioner afgeeft. Als u de juiste hoeveelheid BTU’s heeft, voorkomt u dat de unit overbelast raakt om gebieden te koelen waarvoor hij niet is ontworpen.

Draagbaarheid is de sleutel tot het gemak van deze draagbare airconditioningunits. Zelfs huizen met centrale lucht hebben misschien wat extra hulp nodig, vooral in de keuken. De meeste mensen stoppen met grillen in de zomer omdat de keuken te heet wordt. U kunt uw cake hebben en comfortabel eten met een draagbare airconditioner.

Als je een feestje hebt, kun je twee van deze draagbare airco’s bij de ingang plaatsen, zodat de rest van je huis niet heet wordt als je de deur opent en sluit. Aanzienlijke kostenbesparingen kunnen worden gerealiseerd door de inlaat van hete lucht te minimaliseren telkens wanneer een deur wordt geopend, of door de lucht snel te laten afkoelen voordat de rest van het huis opwarmt.

Deze draagbare airconditioningunits worden vrij veel gebruikt in stedelijke koelcentra om mensen zonder airconditioning te helpen de hitte te bestrijden. Soms hebben ouderen en mensen met een gecompromitteerd immuunsysteem wat extra hulp nodig in de zomerse hitte, en draagbare AC-units hebben het mogelijk gemaakt om veel mensen in de binnenstad van dienst te zijn.

Leave a Comment