Nadelen van Solar Garden Lights

Een van de grootste problemen met zoiets als tuinverlichting op zonne-energie is hun onvermogen om de hele nacht te gloeien. Voor de meeste huiseigenaren zal dit geen probleem zijn. Weinig mensen hebben hun tuinverlichting nodig om van zonsondergang tot zonsopgang aan te blijven. Bedrijfspanden en bedrijfspanden willen dat soms wel. In dit geval is verlichting op zonne-energie geen goede optie, omdat zelfs LED-lampen op zonne-energie meestal pas branden als de zon opkomt.

Een huiseigenaar geeft er misschien ook de voorkeur aan dat de lichten de hele nacht branden, alleen om veiligheidsredenen. Als een paar tuinlampen helpen om het pand voldoende te verlichten zodat het een afschrikmiddel is tegen misdaad, dan kan het een goede optie zijn om ze aan te laten totdat de zon opkomt. In dit geval zijn solar verlichting op zonne-energie ook niet de beste keuze. Zelfs als ze de hele dag continu in de zon staan, kunnen de meeste lampen op zonne-energie niet genoeg uren branden om de hele nacht te bedekken. LED-lampen verbruiken veel minder energie en houden ze urenlang langer aan dan andere soorten lampen, maar ze houden het nog steeds niet uit tot het ochtendgloren.

Voor iemand die de verlichting de hele nacht wil laten branden, is laagspanningsverlichting een uitstekende optie. Ze blijven branden totdat je ze uitschakelt of de stekker uit het stopcontact haalt, terwijl ze veel minder elektriciteit verbruiken dan een standaard volledig elektrische lamp. Je kunt dit soort lampen kopen en ze op een timer zetten zodat ze automatisch aan en uit gaan. Sommige lampen hebben ook speciale sensoren die voelen wanneer de zon ondergaat en wanneer deze weer opkomt om de lichten automatisch in en uit te schakelen.

Deze sensoren kunnen ook op standaard elektrische lampen worden gekocht. Ze zijn ideaal voor lampen die vast zijn aangesloten op het systeem van uw huis, omdat deze de meeste energie verbruiken en het meeste kosten om andere soorten lampen te laten werken. Een timer is een goede optie om te voorkomen dat ze onnodig verbranden. De timer moet mogelijk minstens één keer per jaar worden gereset wanneer de zomertijd ingaat, om ervoor te zorgen dat deze niet te vroeg aangaat of te vroeg afgaat. Het gebruik van een sensor elimineert dit probleem, omdat het licht alleen automatisch aan en uit gaat als dat nodig is.

Leave a Comment